PRAKTIJKINFORMATIE

Huisartsenpraktijk Tholos
Dr. Arienslaan 90b, 4761 EP Zevenbergen

e-mail: online contactformulier

klachten en complimenten

locatie praktijk (kaart)

Telefoon: (0168) - 32 65 60

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.00

Telefonisch bereikbaar:
8.00 – 16.30 met de uitzonderingen van 10.00.-10.30 en 15.00-15.30 uur en donderdag en vrijdag vanaf 13.00 alleen voor spoed

Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

RECEPTEN

De receptenlijn is 24 uur per dag bereikbaar. Voor 11 uur gebeld - de volgende werkdag na 14 uur bij uw apotheek ophalen.

Receptenlijn: (0168) - 32 36 38

SPOED

Tijdens praktijkuren (ma t/m vrij 8-17):

Spoedlijn: (0168) - 32 64 75

Na 17.00, 's nachts of in het weekend? Neem dan contact op met:

Huisartsenpost Breda
Molengracht 21, Breda

locatie huisartsenpost (kaart)

Telefoon: (076) - 525 85 00

huisartsenpost Breda

Levensbedreigende situatie? Bel 112

Welkom

Huisartsenpraktijk Tholos is gevestigd in het gezondheidscentrum Kompas in Zevenbergen.

Een praktijk die binnen de moderne eisen van zorg 52 weken per jaar open is. Waar je met een gerust hart terechtkunt met kleine- en grote medische kwalen. Voor onderzoek en behandeling, preventieve screenings, de griepprik en waar je antwoord krijgt op vragen.

Afhankelijk van uw zorgvraag kunnen wij voor u een afspraak inplannen bij één van de huisartsen, praktijkverpleegkundigen of bij de assistenten.

Ook is het mogelijk om vanuit huis uw eigen dossier en medicatie in te zien. En is het mogelijk via de website zelf een afspraak in te plannen bij de huisarts of praktijkverpleegkundige van uw keuze.

Neem gerust een kijkje op onze website. Er is veel praktische informatie te vinden. Van openingstijden, herhaalrecepten en belangrijke telefoonnummers tot informatie over medische zaken. U leest er meer lezen over onze praktijk, hoe we werken, over de huisarts, de doktersassistenten en de praktijkverpleegkundigen.

NIEUWS

HP Tholos & de triatlon!

Een team van onze huisartsenpraktijk heeft meegedaan aan de trio-triatlon in Zevenbergen!  |  lees meer »

Gezondheidscentrum Kompas

Na jaren bedenken, plannen, regelen en bouwen is het nu zo ver: Huisartsenpraktijk Tholos is gevestigd in het nieuwe gezondheidscentrum.  |  lees meer »

Moet ik naar de dokter?

Twijfelt u of het nodig is om de huisarts of huisartsenpost te bellen? Krijg meteen antwoord via de speciale app of website!  |  lees meer »

HP Tholos doet mee aan nieuw bevolkingsonderzoek

Vroegtijdig opsporen van nierfalen, hartkwalen en diabetes betekent preventief optreden voordat aandoeningen ernstig zijn.  |  lees meer »

HAP locatie Etten-Leur sluit

Per 1 februari is de huisartsenpost in Zevenbergen gesloten. Dit was waar patiënten uit Zevenbergen terecht konden en dit verandert per 1/2/2022.  |  lees meer »

UITGELICHT

Wachtlijst nieuwe patiënten

We hebben nog steeds een patiëntenstop máár het is nu wel mogelijk om je op een wachtlijst in te schrijven. Zodra we weer ruimte krijgen, vullen we die met nieuwe patiënten.  |  vul het formulier in »

Patiëntenstop voor de huisartsenpraktijken in Zevenbergen

De huisartsenpraktijken in Zevenbergen lopen al enige tijd tegen hun grenzen aan en nu is de rek er uit. Gevolg is een patiëntenstop voor onbepaalde tijd.  |  lees meer »