PRAKTIJKINFORMATIE

Huisartsenpraktijk Tholos
Lindonk 153, 4761 NG Zevenbergen

e-mail: online contactformulier

locatie praktijk (kaart)

Telefoon: (0168) - 32 65 60

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.00

Telefonisch bereikbaar:
8.00 – 16.30 met de uitzonderingen van 10.00.-10.30 en 15.00-15.30 uur

Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

RECEPTEN

De receptenlijn is 24 uur per dag bereikbaar. Voor 11 uur gebeld - de volgende werkdag na 14 uur bij uw apotheek ophalen.

Receptenlijn: (0168) - 32 36 38

SPOED

Tijdens praktijkuren (ma t/m vrij 8-17):

Spoedlijn: (0168) - 32 64 75

Na 17.00, 's nachts of in het weekend? Neem dan contact op met:

Huisartsenpost Etten Leur
Schoonhout 215, Etten Leur

locatie huisartsenpost (kaart)

Telefoon: (076) - 504 04 44

huisartsenpost Etten Leur

Levensbedreigende situatie? Bel 112

Welkom

Huisartsenpraktijk Tholos is de samenvoeging ontstaan in augustus 2019 van drie individuele praktijken. We zijn gevestigd in het gelijknamige gezondheidscentrum Tholos in Zevenbergen.

Een praktijk die binnen de moderne eisen van zorg 52 weken per jaar open is. Waar je met een gerust hart terechtkunt met kleine- en grote medische kwalen. Voor onderzoek en behandeling, preventieve screenings, de griepprik en waar je antwoord krijgt op vragen.

Afhankelijk van uw zorgvraag kunnen wij voor u een afspraak inplannen bij één van de huisartsen, praktijkverpleegkundigen of bij de assistenten.

Ook is het mogelijk om vanuit huis uw eigen dossier en medicatie in te zien. En is het mogelijk via de website zelf een afspraak in te plannen bij de huisarts of praktijkverpleegkundige van uw keuze.

Neem gerust een kijkje op onze website. Er is veel praktische informatie te vinden. Van openingstijden, herhaalrecepten en belangrijke telefoonnummers tot informatie over medische zaken. U leest er meer lezen over onze praktijk, hoe we werken, over de huisarts, de doktersassistenten en de praktijkverpleegkundigen.


Veelgestelde vragen over corona
Voor veelgestelde vragen over corona, kijkt u op deze website.

NIEUWS

HAP locatie Etten-Leur sluit

Per 1 februari sluit de huisartsenpost in Zevenbergen. Dit was waar patiënten uit Zevenbergen terecht konden en dit verandert per 1/2/2022.  |  lees meer »

Gezondheidscentrum Het Kompas!

De website van het nieuwe gezondheidscentrum-in-ontwikkeling in Zevenbergen is online. Daar kunt u vanaf nu alles lezen over de werkzaamheden, geplande stappen en de tijdlijn.  |  lees meer »

COVID-vaccinaties & boosterprik

De overheid bepaalt wie wanneer in aanmerking komt voor vaccinatie en boosterprik.  |  lees meer »

Afscheid huisarts Rockx

Dokter Rockx heeft vanwege chronische ziekte op 9 november afscheid van de praktijk en haar patiënten genomen.  |  lees meer »

Praktijk en bereikbaarheid

Wij zijn als praktijk genoodzaakt om maatregelen te nemen om u toch van zorg te kunnen blijven voorzien.  |  lees meer »

UITGELICHT

Welkom in de container!

Sinds 15 november is Tholos uitgebreid: patiënten kunnen terecht in een container die is omgetoverd tot spreekkamer.  |  lees meer »

Corona Update

Stijgende cijfers, landelijke corona-regels, veiligheid en regels in onze huisartsenpraktijk en informatie over het virus.  |  lees meer »