Wel of niet naar dokter ZONDER luchtwegklachten

Corona update 10-4-2020

Wij willen u graag blijven informeren want het zijn onzekere tijden waarin u misschien wel bezorgd bent om uw eigen gezondheid of die van uw naasten. Ook is in deze tijd de zorg in een heel korte tijd anders geregeld dan dat u gewend was. Zo is ook de huisartsenzorg veranderd en bieden we nu alleen spoedzorg. Spoedzorg is zorg voor klachten die levensbedreigend zijn of kunnen worden, of klachten die blijvende schade kunnen geven.

We willen voorkomen dat u ons te laat belt. Maar hoe weet u nu wanneer u wel moet bellen? Als u een klacht heeft die hevig is en ineens komt opzetten of een klacht die in een korte tijd heviger wordt, bel ons dan. Je krijgt een van onze assistenten dan aan de lijn en zij kunnen met een aantal vragen inschatten wat er nodig is om u te helpen. Zo nodig overleggen zij met een van de huisartsen.

Natuurlijk kan het ook zijn dat u een klacht heeft die niet spoedeisend is maar die al wel een tijd aanwezig is of waar u zich veel zorgen over maakt. Ook voor zo'n klacht kunt u contact opnemen met onze praktijk. Dat kan telefonisch maar liever nog door middel van een E-consult via MijnGezondheid.net. We beantwoorden uw vraag dan binnen een paar dagen. Door gebruik te maken van de digitale weg, houden we de telefoon vrij voor spoed.

Wanneer het nodig is dat de huisarts uw klacht beoordeelt op de praktijk, dan krijgt u een afspraak. Houdt u er in dat geval rekening mee dat wij beschermende kleding dragen. We plannen extra tijd tussen de afspraken zodat u bij voorkeur alleen in de wachtkamer zit. Komt u waar mogelijk alleen. Deze maatregelen nemen we voor uw en onze veiligheid.

Sterkte in deze tijd, blijf gezond en weet ons te vinden wanneer u zich zorgen maakt.
Wij denken graag met u mee.

Team Tholos

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

PRAKTIJKINFORMATIE

Huisartsenpraktijk Tholos
Dr. Arienslaan 90b, 4761 EP Zevenbergen

e-mail: online contactformulier

klachten en complimenten

locatie praktijk (kaart)

Telefoon: (0168) - 32 65 60

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.00

Telefonisch bereikbaar:
8.00 – 16.30 met de uitzonderingen van 10.00.-10.30 en 15.00-15.30 uur en donderdag en vrijdag vanaf 13.00 alleen voor spoed

Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

RECEPTEN

De receptenlijn is 24 uur per dag bereikbaar. Voor 11 uur gebeld - de volgende werkdag na 14 uur bij uw apotheek ophalen.

Receptenlijn: (0168) - 32 36 38

SPOED

Tijdens praktijkuren (ma t/m vrij 8-17):

Spoedlijn: (0168) - 32 64 75

Na 17.00, 's nachts of in het weekend? Neem dan contact op met:

Huisartsenpost Breda
Molengracht 21, Breda

locatie huisartsenpost (kaart)

Telefoon: (076) - 525 85 00

huisartsenpost Breda

Levensbedreigende situatie? Bel 112